9.09.2009 ob 09:11

Vpliv golote na slaboumje

Pojdi na komentarje

Kdo za vraga je Sabina Mali, tista črna, drobna, kot iz slike izrezana, fotogenična  mladenka?

Playboy sem že ovekovečil s slaboumjem, danes lahko pripišem še neažurnost in aroganco. Hugh Hefner pa si kot šef Playboya, dober gospodar in ‘kao’ svetovni playboy z ‘renomejem’, zasluži  prezirljiv pogled z viška večine Slovencev. Zlasti bi si, kot takšnega zaslužil s strani naših – Payboyevih starlet, na katera pa se stari Hugh več kot očitno požvižga.

O njegovem vodenju svetovne goloznane revije nimam mnenja, se pa da pridati kakšno pikro o njegovi evropski geografski razgledanosti. Vse več neskladja je zadnje čase v javnosti v tej, nekoč glamurozni fabriki golote. Nekakšen incident, zame sicer bolj blamaža, ki je pred kratkih izbila v javnost tudi na slovenski spletni ediciji Playboy.si, ko je Sabina Mali oznanila vesela:

Za imenitno presenečenje na svetovni lepotni sceni je poskrbela ameriška Playboyeva centrala …

… ki je v posebni izdaji Playboy girls special edition objavila izbor sto najlepših deklet v Evinem kostumu!

Da, centrala Playboya je poskrbela in skrbi  za imenitna presenečenja na svetovni lepotni sceni! Kakorkoli že, še vedno pa se temu lahko reče presenečenje, četudi so informacije izkrivljene ali celo lažne… Nesinhrono  delovanje, tako velike in priznane ustanove, najbolj škodi magazinu samemu, a klofute najbolj občutijo krhke lepotice, ki se niti za svoj ponos ne morejo skriti več, ker jim je ata Playboy pred tem odvzel tudi to. Kaj lahko, da bi se tudi velikan Playboy, kot tudi mnogi manj uveljavljeni cajtungi,  poslužuval pritlehnosti in blamaž ravno z namenom, da pritegne nase več pozornosti in več firbcev, četudi stopa po nežnih hrbtih svojih modelov?

Če Hugh res zaužije tudi do 3 modre tabletke dnevno, kot je to slišati v javnosti, koliko ton neki  pozobajo skupaj ostali zaposleni  v njegovi administraciji letno in le kako te vplivajo na psihifizične sposobnosti teama, ki upravlja? Modre tabletke in golota v kompletu so ubijalska kombinacija za trezno glavo!?

Ko bi le po kakem ključu tudi navaden zemljan lahko zastavljal naključnim ljudem širom po svetu vpražanja, bi jaz postavil tole: “vesete kdo je Sabino Mali in od kje prihaja?” Potem bi o prepoznavnosti naših gore list bejbik kaj več dejal. Tako pa ostaja le  odziv na aroganco.

Svoje odkritje  sem tistega dne posredoval administraciji Playboya, pa odgovora v dobrem mesecu dni še ni, kot tudi ni odpravljena omenjena administrativna napak. Pa saj v končni fazi mi visi, saj  Playboya nisem imel v rokah še desetletja, pa tudi v bodoče ga verjetno ne bom.

Bedno se mi zdi le, da za to niso poskrbeli slovenski predstavniki Playboya, ki v vsej burleski izpadejo še največji burkači in klovni, brez trohice patriotizma, niti želje po avtoriteti, kaj šele, da bi se zanjo upali postaviti!

 • Share/Bookmark


3 komentarjev

 •   leposlav
  9.09.2009 11:27

  ja načeloma pa res,kdo so te bejbe vzete nekje iz nikjer in jih zdej krancajo pa se neki preseravajo. playboyu pa bi blo treba eno okol kepe,to ker to je nacionalno teptanje identitete!

 • bravo možak!ej link ne deluje več, pravi da stran ne obstaja :) vsebina umaknjena, ne pa popravljena? jim je blo zgleda izpod časti

 •   Mara
  4.01.2010 10:41

  Dejansko je to vsesplošno, sploh pri nas!

Komentiraj

Vi ste prijavljeni objavi komentar.