2.06.2009 ob 11:43

Sesujmo že to ku… blogosfero

Pojdi na komentarje

O Blogoroli ne bom, ker sem jim, čeprav skozi stisnjene zobe, naredil že preveč reklame. Koliko pa naredijo  na spletu drugi zame, za razliko od siola, ki me občasno izpostavi, da dobim vsaj mentalen občutek večvrednosti?

Jaz ne proviram več,  vsaj free ne!

Še vedno tudi tli, ko me je razpizdil novi lasniki Sloblogov, ki se kljub mojemu javnemu pozivu še vedno ne odziva (če mislijo, da so zadovoljili apetite, ko so dva dni po objavi malce premešali lestvico in jo od spet ‘frozen’, se hudičevo motijo). Narejeno je več škode in tisto, najbolj očitno, da vodi patetika, zaverovanost v vlogo iznad in dali ste vedeti, da nas imate za norca! Arogance ne prebavljam! Darko pravi, da se on ne bi ravno zezal s tem, ker če človek nekaj srčno želi, mu to lahko tudi rata. Tako, da si velja včasih  vzeti čas, tudi  za navidez nepomembne reči!

No tako, tudi  Betka je poskrbela na svoj način za vse kričače in klikerje, zdej če se ne motim gre vse jovo na novo? Betki očitno nisem všeč, čeprav načeloma sem Ž spolu bil nekako od vedno kar drag. Pa saj  tudi želim ugajati, da ne izpade, kot samohvala. I am, what I am!

Naj jih ku… gleda, pa blogos tudi, pravzaprav njegov agregat, ki pa mene sploh ne moti, ker ne grem skozenj, razen morda ker po nekih čudnih naključjih dobiš filing, da si tretiran drugorazredno. Ne le govori, tudi vidi se, da je v zakupu glasne blogerke in posameznikov-glasnikov nekredibilnih političnih strank in šestnajstorazrednih spletišč (tole je bilo napisano pred dnevi, ko je bil agregat še blokiran). A si nisem mogel, da ne pustim odstavka v objavi, saj zveni pogreto svarilo, kot garancija za boljši jutri!

Pa klinc, kaj bi se jaz sekiral, sej itak pišem vse bolj poredko, vzdihi prihajajo intervalno, a jih je vse manj. Res se počutim, kot akumulator, ki mu primanjkuje moči! Kako nebi, ko mnogi le čakajo, da se priklopijo nate in črpajo…

Tudi o tem bi znali monogi kaj napisati, pa si  mislim, zakaj molčijo. Po moško tiščimo u sebi, ko bo mera polna, pa sam koga na gob’c, ko se s tem rad javnosti predstavlja en neškodljiv ata.

Smo zvedavno o tem se pomenkovali, kam bi se dal, da ne bi podpirali enih in istih? Čeprav spletišč kot dreka,  pa vseeno ni prave izbire.

Na ušesa sem dobil, da se rojeva nekaj svežega, nekaj nam prijaznejšega, z veliko mero posluha, a le upam, da mi prej vsa dobra voljo ne pobegne. Če bo to kot predvolilna obljuba največjih lažnicev, ki kandidirajo, bi znal biti definitivno konec.

Hja, če že ne moremo iz svoje kože, pa sesujmo to ničvredno slovensko blogosfero! Naj se sesuje, če pravijo, da  nima duše, in ko niti tehnika ne funkiconira, kot bi morala, in če nihče nič ne da nanjo, in …!

Me zanima, če bi kdo potem pogrešal na stotine aktivnih blogerjev?

 • Share/Bookmark


9 komentarjev

 • Sam’ na guob’c!

 •   tukan
  2.06.2009 13:37

  ja sej!

 •   Mayaa
  2.06.2009 15:12

  Sesuva se itak že sama,tak da kaj dosti ji ne rabimo pomagat. Poglej ostale skupnosti, vse je kr neki, obiska ni, pravi pisci kar poniknejo, smetenja pa zmeri dovolj,to ostaja in prihaja!

 •   fetalij
  2.06.2009 15:42

  uredniška politika blogosa je v kurcu… naredi se pa nič ne. verjetno bi jim bilo bolj ljubo, če bi crnkovič lahko portal imel sestavljen zgolj iz teh svojih navabljenih hišnih, ki jih je vedno več :) no ja, saj v končni fazi ideja ni slaba, vendar naj se potem losa nas, običnih blogerjev, da bo jasno, kakšen blogerski portal je to – a prideš prebirat kaj menijo znani, al prideš v en đumbus vsega…

 • skupnost tvorijo in so jo sprva ustvarili anonimci z parimi znanimi facami, sedej gre vse v smeri, kot je že omenil fetalij-not se vleč ljudi katerih imena so javno znana, med katerimi pa večina niti poznali niso blogov od blizu. male marljive blogerčke se odriva, kot smeti.
  to je nizko,zelo nizko! res tudi mene bi zanimal, kako bi izgledalo,ko bi vsi nehal pisati ali se preselili kam drugam?

 •   redar
  2.06.2009 19:46

  Natanko tako Maya

  Fetalij, ko bo blogos dobil prvo konkurenco,bodo poizkusili drugače,prej ne, verjemi. Glede na očiten upad obiska,smo zelo blizu

  Ja, vsekakor pod pasom Edo

 •   mitko
  4.06.2009 10:50

  pa dajmo:=) jaz sem nedavno že odnehal, sem vedno govoril, da so blogi na določen rok. kolikor dajo,toliko dobijo;)

 •   bella
  11.06.2009 23:13

  Včasih še kaj pokukam tu na siol,pa je težko najt kaj kar ti poteši dušo,ker tisti, ki znajo zadovoljiti pišejo poredko ali sploh ne, ker je blogosfera že povsem zdesetkana. Tebe preberem vedno,a tudi ti pišeš vse manj,kako to?

 • Bella, lepo je slišati malce lepih besed za vzpodbudo, ampak na žalost bo verjetno še slabše. Razlogi so globalne narave!

Komentiraj

Vi ste prijavljeni objavi komentar.