7.03.2009 ob 19:08

Dan žena:10 hit daril za 8.marec

Pojdi na komentarje

Top 10 darila za Dan žena ali najboljša, najprimernejša darila za 8.marec.

Če moški  potrebujemo kdaj kreativnost pri izbiri daril za ljubljeno osebo, poleg rojstnodnevnih obeleženj,  je zagotovo to še mednarodni Dan žena, koledarsko zaznamovan, kot 8.marec. Dan žena je praznik, ko se spodobi, da moški še posebej pokažemo  naklonjenosti svojim boljšim polovicam, mamam, sestram, tetam… Za 8.marec se mi zdi, pa čeprav zguljeno, da so rože skoraj obvezne. Ni napak, če poleg pritaknemo še kakšno drobno presenečenje, ki izvabi v vsej noriji vsakdana, iskrico iz njenih oči.

Ni umetnost nekaj kupit… nadaljuj z Top 10 darila za Dan žena ali najboljša, najprimernejša darila za 8.marec>>

 • Share/Bookmark


10 komentarjev

 •   Izidora
  7.03.2009 21:28

  Če bi meni moški podaril eno od zgornjih bedarij (izvzemši dobre knjige – npr. kakšne na temo filozofija), bi ga takoj poslala nekam… :)

  Pač nisem tipična – po iusu.

  In atipične rabimo atipične moške.

 • deset :-)

 •   Hose
  7.03.2009 21:39

  To bi bila pa ta prva.

  Mislim, da je na spisku nekaj zelo osebnih daril, ki jih moški težko izberemo. Nekaj pa je sigurnih zadetkov.

  Hvala za spisek.

 •   legena
  7.03.2009 22:10

  ženske smo zakompleksane,samo ne nas dajti v isti koš kot Izidoro. Izidora, pa si našla nekaj,kaj potlej otresaš s turobo.boš napisala jutri in nas blagoslovila,kaj si dobila neda?

 • Zanimivo, sam karta za Madono pa sodi že v precej visok cenovni razred:)

 •   Izidora
  8.03.2009 09:46

  Hotela sem poudariti, pa zgleda niste nekateri dojeli, da je za večino čar praznikov pač v DOBIVANJU v materialni obliki, kar so nam spretno v glavo sfiltrirali trgovci. Samo, da se kupuje, troši, pa čeprav do nazga…. :)

 •   tomi
  8.03.2009 11:38

  Gotovo so/smo dojeli Iza, je pa večino zagotovo zmedla nesramnost, ki veje iz tvojega komentarja. Hja, različni smo si, ni kaj, nekateri pa so povrhu vsega še posebni?
  Pa čestitke ob prazniku tudi tebi!

 • Živjo, eno leto prepozno ali pa ravno prav za letošnji 8. marec pošiljam še moj predlog: darila Zvezdar (www.zvezdar.com). V vsakem paketu Zvezdar je ogromno različnih aktivnosti, doživetij ali razvajanj (odvisno od teme) pri različnih ponudnikih po celi Sloveniji, in darilni bon, s katerim lahko prejemnica/prejemnik izkoristi tisto, kar mu/ji najbolj ustreza. Dobra ideja, a ne? ;) Za 8. marec jih tako lahko povabite na večerjo s paketom Okusi sveta, če rabijo počitnice od vas, jih pošljite na razvajanje s paketom Wellness, če so pa za bolj aktivno sprostitev, pa sta tu še paketa Doživetja in Adrenalin. A ni boljš, kot spet en teglc? ;)

 • [...] tudi dar, [...]

 • [...] tudi dar, [...]

Komentiraj

Vi ste prijavljeni objavi komentar.