14.02.2009 ob 16:52

Šteti dnevi tudi spletni Blogoroli

Pojdi na komentarje

Padec tiskane izdaje je nedvomno vplival tudi na osveževanje in delo spletnega agregata Blogorola.com?

Načeloma bi se še vzdržal kritike, ampak ko pa so si vedno, dejanja v nasprotju z nameni in te zje… v glavo. O težavah, ki so nas razžirale na siolu sem že pisal, pa so kaj kmalu poskrbeli, da nam je bila spet koža prav. Na račun tistih težav sem kakšen zapis iz besa pobrisal, pa jih je agregat v nekaj minutah urno posrkal in me namočil. Ko pišem to se bliža druga ura(tako kaže tudi v sloblogi.net), kjer je že slabi 2 uri, v blogoroli pa posta še vedno ni. BV!

Potem jih uleti 6,10…20 naenkrat in se porazgubijo z označeno uro ’staro’.

Sedaj, ko je vse nekje na mestu in mi brisanje ni ravno navada, pa šteka agregat s takšno zamudo, da je njegova efikasnost kratkomalo nična. Kako v riti zna biti ta net, vedno so nekje kakšne težave. Kakšne so pri vas blogorolovci? Izpljunite, pridemo počistiti zabezecan  sistem…?

Še prijazno apel uredništvu blogorole:

Spravite agregat v red, da bomo blogerji imeli kaj od njega in ne da se naša navlaka samo nekje hrani. Če skromna zahteva ni izvedljiva, vas moram vljudno prositi, da me izbrišete iz svojega agregata.

Ker menim, da zaradi omenjenih težav redko kdo zaide na moj blog prek blogorole, dvomimi, da me bo kdo pogrešal! Ali mogoče tudi s spletnega aspekta gledano Blogoroli tik-taka čas in prihajajo časi kakšnega novega agregata?

Jaz vam želim še na mnoga leta!

Lp, Redar

 • Share/Bookmark


4 komentarjev

 • Saj ne more biti res? Čakal sem in čakal, zavlačeval z objavo, pa 3 minute po oddajo, ugledam predhodni post v agregatu z označenim časom 1uro staro, pred njim pa post, ki je tam viden že celi 2 uri.
  Mar gre pisanje čez roke cenzorja?

 •   janc
  14.02.2009 17:24

  agregati znajo bit muhasti.je pa res,da se zarad zaostanka nabere vsebine,ki sepol zgubi

 • Ja vem, sam hec je! Samo po 4urah in več, hudičevo urne tehnike, posta pa še vedno ni v agregatu. Kakšna beda.

 • [...] čast bi si pa štel, ko bi tole, četudi prej izredno kritičen do degeneriranega projekta, lahko popravil. Imel sem rešitve, [...]

Komentiraj

Vi ste prijavljeni objavi komentar.