18.01.2009 ob 17:41

Izvor sočne vsebine o Urški Čepin

Pojdi na komentarje

Ekstravagantno perverzna, neokusna in za lase privlečena je vsebina Požareporta. Ne vem, kje najde ljudi, ki kot po štanci pišejo neumnosti, so bile ostre besede kolegice, ko sem ji med telefonskim pogovorom omenil trač o Urški Čepin s Požarjeve strani.

Kaj naj bi jaz dejal na ogorčenje, ko včasih tudi sam pogledam kakšno informacijo o lepi, estetsko izpopolnjeni blond muci, četudi napihnjeno? Sedaj, ko se ji obeta samski stan, so razlogi toliko večji. To o napihnjenosti je zagotovo res in tudi malo več okusa s strani Bojana, predvsem stila bi pričakoval, pa nebi imel nič manj bralcev, če ne celo več.

Seveda sem kolegici dal vedeti, da se strinjam z njo in sem le prijazno kimal in ahammal v slušalko, čeprav sem mislim nekoliko drugače. Smo zato moški hinavci? Ta hinavščina je bila posledica vljudnosti, sočutja…

Morda pa so kje globoko res bili skriti kakšni drugi nameni?  J.je po njih besedah Uršina znanka in po ženski plati dobro ve kaj in kako se dogaja z Urško. Meni je načeloma vseeno, bi pa bilo lepo, če bi mojo prijaznost nagradila in me kdaj predstavila Urški,  ko je spet osamljena in fraj;)

  • Share/Bookmark


2 komentarjev

Komentiraj

Vi ste prijavljeni objavi komentar.